گلچین اشعار ناب، مطالب عمومی، علمی و آموزشی
با این غذاها به جنگ با دیابت بروید
جمعه 12 شهريور 1395 ساعت | بازديد : 275 | نويسنده : رامین | ( نظرات )

سیب
اكثر متخصصان تغذیه توصیه می‌كنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانید زیرا سیب كالری بسیار پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالاست و جلوی گرسنگی را می‌گیرد. سیب همچنین دشمن كلسترول بد است و میزان قندخون را كاهش می‌دهد.

آواكات
این میوه غنی از اسیدهای چرب مونوی غیراشباع است كه سبب كند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قندخون بعد از صرف غذا می‌شود.

جو
می‌توانید جو را جایگزین برنج سفید كنید تا میزان قندخونتان بعد از صرف غذا حدود 70 درصد كاهش یابد و تا ساعت‌ها ثابت بماند. فیبرهای حلال جو هضم را كند كرده و سبب جذب تدریجی قند می‌شود.

سبزیجات
فیبر حلال تمامی سبزیجات می‌تواند قندخون بالا را مهار كند. در ضمن سبزیجات غنی از پروتئین هستند و به راحتی می‌توان آنها را جایگزین گوشت قرمز كرد.

گوشت گاو
می‌توانید قسمت‌های كم چرب گوشت گاو را انتخاب كنید و یك‌چهارم بشقاب‌تان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه پروتئین به بدن باعث می‌شود مدت طولانی‌تری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچه‌ای‌تان كاهش نیابد. در ضمن مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم كمك می‌كند.

میوه‌های گوشت‌دار
دانه‌دار انواع میوه‌های گوشتی حاوی یك یا چند دانه كه به رنگ‌های قرمز یا بنفش موجود است مانند انواع انگور حاوی تركیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می‌گویند این دانه‌های رنگی می‌تواند سبب كاهش قندخون شده و در عین حال محرك تولید انسولین در بدن باشند.

بروكلی
بروكلی غنی از كروم بوده كه در درازمدت نقشی اساسی و مهم برای تنظیم قندخون دارد.

هویج
هویج یكی از منابع طبیعی غنی از بتاكاروتن است كه می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را كاهش داده و قندخون را تنظیم كند.

گوشت مرغ
گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمت‌ها چربی كمتری دارد. توصیه ما به شما این است كه در هر شرایطی به هیچ عنوان پوست مرغ را به خاطر چربی بالایی كه دارد نخورید.

تخم مرغ
مطمئن باشید خوردن یك یا دو عدد تخم‌مرغ در روز كلسترول خونتان را بالا نمی‌برد و در عوض ساعت‌ها شما را سیر نگه می‌دارد.

ماهی
یكی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی‌های قلبی
عروقی است. مصرف یك یا دو بار ماهی در هفته می‌تواند این احتمال را حداقل 40 درصد كاهش دهد. از سوی دیگر اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را كه از جمله فاكتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی‌های قلبی عروقی است كاهش می‌دهد.

دانه كتان
دانه‌های كتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی‌های خوب از نوعی كه در ماهی موجود است و منیزیم است. این مواد قندخون را تنظیم كرده و به سلول‌ها در جذب انسولین كمك می‌كنند.

شیر و ماست
اینها مواد غذایی غنی از پروتئین و كلسیم هستند و می‌توانند به كاهش وزن كمك كنند. از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می‌برند.

گردو
گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت كندی دارد كه به تدریج به قند تبدیل می‌شود. از سوی دیگر غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است كه برای سلامت مفیدند.

دانه‌ها
غنی از چربی‌های خوب، پروتئین و فیبر هستند كه می‌توانند قندخون را پایین نگه داشته و از ابتلا به ناراحتی‌های قلبی
عروقی پیشگیری كنند. در ضمن این مواد منبع طبیعی استرول است كه چربی خون را كاهش می‌دهد.

جوی دو سر
جوی دوسر حاوی فیبرهای حلالی است كه در آب محلول بوده و یك خمیر را تشكیل می‌دهد. مصرف آن باعث می‌شود بین آنزیم‌های هضم‌كننده در معده و مولكول‌های آمیدون غذا در یك سد چسبناك به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی‌تری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون می‌شوند.

روغن زیتون
روغن زیتون طلای مایع نامیده می‌شود زیرا حاوی تركیبات ضدالتهابی و قوی است كه محققان آن را با آسپیرین مقایسه می‌كنند. افرادی كه رژیم مدیترانه‌ای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیجات، غلات و گوشت كم‌چرب می‌خورند كمتر به دیابت و ناراحتی‌های قلبی و عروقی دچار می‌شوند. هر دوی این بیماری‌ها در پی التهاب در بدن به وجود می‌آیند. برخلاف كره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را كاهش می‌دهد. روغن زیتون همچنین كندكننده هضم غذا و واردشدن تدریجی قند به خون است.

كره بادام زمینی
تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف كره بادام زمینی می‌تواند اشتها را كور كرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود كه مواد قندی كم فیبر مصرف می‌كند. در ضمن كره بادام زمینی غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است كه می‌تواند قندخون را تنظیم كند.

نان سبوس‌دار
مصرف زیاد نان سفید می‌تواند حساسیت بدن به انسولین را كاهش داده و سبب افزایش قندخون شود در صورتی كه نان سبوس‌دار دقیقا برعكس عمل می‌كند.

سیب‌زمینی شیرین
یك سیب‌زمینی شیرین كه در اجاق كبابی شده 30 درصد كمتر از سیب‌زمینی معمولی قندخون را افزایش می‌دهد زیرا حاوی فیبر بالا و ریزمغذی‌هایی است كه 40 درصد آنها از نوع حلال بوده و سبب كاهش كلسترول و كندی هضم غذا می‌شوند. در ضمن سیب‌زمینی شیرین غنی از كاروتنویید و رنگ‌دانه‌های زرد و نارنجی است كه به ارگانیسم‌ها اجازه عكس‌العمل در برابر انسولین را می‌دهد. سیب‌زمینی شیرین همچنین غنی از اسید كوروژنیك است. این تركیب گیاهی طبیعی می‌تواند به كاهش مقاومت در برابر انسولین كمك كند.

 

منبع : salamatiran.com

 


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


پاستیل و آدامس پان پراگ با طعم سرطان و مرگ
چهار شنبه 10 شهريور 1395 ساعت | بازديد : 486 | نويسنده : رامین | ( نظرات )

پاستیل آدامس و خوشبوکننده‌های دهان در پوششی زیبا و عکس هنرپیشه‌های مختلف هندی و پاکستانی، این بار بیش از همه کودکان را هدف گرفته تا سم مخدر را به جان آنان تزریق کند.

پان پراگ به عنوان آدامس یا پاستیل یا خوشبوکننده فروخته می‌شود و هر چند مصرف آن در کشور زیاد نیست اما به هرحال قربانیانی را به دام انداخته است؛ قربانیانی که نمی‌دانند پان پراگ مخدر است.

پان پراگ مانند همه مواد مخدر اسامی زیادی به خود گرفته تا در پشت این اسامی فریبنده و بسته‌بندی زیبا و طعم‌های مختلف از نعنایی تا پرتقالی با قیمتی بسیار ارزان، بتواند هرچه بیش‌تر خواسته سودجویان را تامین کند.

پان اسفناج، ملوان زبل، دپی کوپر، راجا، تایتانیک، نیسوار، پان عربی، ناس افغانی، سیگار جرس سوپاری، چالیا،گوتگا، پان راجاء ،پان کوبیده و بی تی (BT) و حتی دندان سفت‌کن و ویتامین از اسامی فریبنده پان پراگ به شمار می روند.

این مواد مخدر صناعی گاهی نیز در بسته‌بندی‌های آلومینیومی و کوچک مانند سماق و نمک‌های رستورانی با عکس هنرپیشه‌های هندی و پاکستانی وارد کشور می‌شود و با ظاهری فریبنده و خوشبو، کودکان ونوجوانان را هدف می‌گیرد.

پان، قرن‌هاست به خاطر خاصیت نئشگی‌آور مصرف می‌شود و گفته می‌شود چهارمین ماده پرمصرف جهان پس از تنباکو، الکل و کافئین است که حداقل ده درصد جمعیت دنیا در کشورهای آسیای جنوب شرقی به ویژه هند و پاکستان، آن را مصرف می‌کنند.

پان چیست؟

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره این ماده مخدر صناعی به خبرنگار سلامت ایرنا می‌گوید: پان پراگ ماده مخدری شبیه آدامس است که به صورت جویدنی مصرف می‌شود. این ماده از برگ درختی به نام «بتل» به دست می‌آید.

دکتر شهرام خرازی‌ها می‌افزاید: دانه‌های درشت قرمز رنگ «بتل» را در برگ درخت پیچیده و مقداری تنباکو، آهک، خاکستر، ادویه، اسانس و افزودنی‌های غیرمجاز را با آن مخلوط می‌کنند سپس این ترکیب را در بسته‌های شیک مزین به عکس‌های هنرپیشه‌های سینما به ویژه هنرپیشه‌های بالیوود، ریخته و به عنوان آدامس، پاستیل، خوشبوکننده دهان و پودر با طعم نعنا با قیمت نه چندان زیاد به بازار عرضه می‌کنند.

علت اینکه پان را مخدر نمی‌دانند چیست؟

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید: مصرف‌کنندگان پان پراگ بر این تصورند که چون این ماده را از راه دهان مصرف کرده و تدخین نمی‌کنند بنابراین خطر چندانی متوجه آن‌ها نیست. خرازی‌ها می‌افزاید: این تصور غلط به جامعه هم تسری یافته و بسیاری از مردم فکر می‌کنند که پان پراگ ماده بی‌خطر یا کم‌خطری است و اگر اینچنین نبود در معابر عمومی به صورت آشکار فروخته نمی‌شد در حالی که این برداشت از اساس غلط است.

آژیر خطر پان برای کودکان و نوجوانان

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید: نوجوانان و جوانان معمولا بیش از میانسالان و سالمندان آدامس و پاستیل مصرف می‌کنند بنابراین بیشتر از دیگر گروه‌های سنی در معرض خطر پان پراگ هستند.

خرازی‌ها می‌افزاید: این ماده به سبب شکل و نوع بسته بندی سلامتی کودکان را نیز تهدید می کند.آدامس پان پراگ به صورت جویدنی و پاستیل آن به صورت مکیدنی مصرف می‌شود.

سرطان حنجره، ارمغان پان‌های خوش آب و رنگ

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید: مصرف‌کنندگان، پان پراگ را زیر زبان یا بین لثه و لب قرار می‌دهند و متعاقب ورود پان به حفره دهان، دچار افزایش ترشح بزاق شده و مجبور می‌شوند در طول مصرف مدام آب دهان خود را به بیرون تف کنند که این مسئله ممکن است سبب انتقال عفونت به اطرافیان شود.

خرازی‌ها خاطرنشان می‌کند: رنگ آب دهان خروجی مصرف‌کنندگان به دلیل ترکیبات موجود در پان، نارنجی یا قرمز است. این ماده سرطان‌زا است.

به گفته وی، پان از عوامل مستعدکننده سرطان‌های حفره دهان از جمله سرطان لثه، سرطان مخاط دهان و سرطان حنجره محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه می‌دهد: از دیگرمشکلات ناشی از مصرف پان می‌توان به بد رنگ شدن دندان‌ها، احساس کسلی، عوارض گوارشی، کلیوی، قلبی و عروقی اشاره کرد.

خرازی‌ها می‌گوید: مهم‌ترین عارضه این ماده ایجاد وابستگی و اعتیاد همچنین افزایش تمایل به مصرف مخدرهای قوی‌تر و خطرناک‌تر است.

وی ادامه می‌دهد: برخلاف تصور رایج، جویدن پان موجب تقویت لثه و تسهیل هضم غذا نمی‌شود.

وی یادآور می‌شود: متاسفانه رسانه‌ها در کشور ما خیلی کم به خطرات پان پراگ پرداخته‌اند. عمده توجه آن‌ها به دیگر مواد مخدر است بنابراین لازم است هشدارهای ساده اما جذاب در مورد خطرات پان پراگ بیش از پیش از سوی رسانه‌ها انتشار یابد.

 

منبع: ایرنا

 

 


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , , خبرهای متفرقه , , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


اهمیت حفاظت و حمایت از درختان و منابع طبیعی
دو شنبه 8 شهريور 1395 ساعت | بازديد : 466 | نويسنده : رامین | ( نظرات )

برخی بر این باورند که حفظ درختان تنها بر عهده صاحبان آن است و اگر درختی، صاحب مشخصی نداشت و یا جزء مراتع و جنگل­ها بود، هر نوع کاری را می‌توان با آن نمود. متأسفانه چنین افرادی نه تنها به خود اجازه بریدن درختان جنگلی را می‌دهند و از چوب آن در جهت منافع خود استفاده می‌کنند، بلکه با خوشحالی از چنین اقدامی، زمین­های آن را که جزء منابع طبیعی و سرمایه ملی و یا بهتر بگوییم سرمایه جهانی است، برای کشت و زرع و گاه ساختمان‌سازی استفاده می‌نمایند. برخی دیگر نیز جنگل را مکانی متعلق به خود دانسته و علاوه بر آنکه شاخه‌های سبز درختان را برای دقایقی تفریح، می‌کَنند و برای افروختن آتش استفاده می‌کنند، بدون هیچ‌گونه احساس مسئولیتی، آتش افروخته را رها می‌کنند و این بی‌مسئولیتی عامل آتش‌سوزی در جنگل و نابودی ده‌ها و صدها هکتار از درختانی می‌شود که نه تنها برای انسانهاي فعلی، بلکه میراثی برای نسلهاي آینده نیز می‌باشد.
اسلام شدیدا با چنین طرز تفکری ـ که متأسفانه در زمان فعلی رواج بیش‌تری یافته است ـ مبارزه کرده و از 14 قرن پیش که سخنی از دود ماشینها و کارخانجات و اهمیت حفظ محیط زیست و غیره نبوده است، بر حفظ درختان تأکید فراوان نموده و آن را تکلیفی بر عهده همگان دانسته است. امیرالمؤمنین علیه السلام در وصیتی که نسبت به اموال شخصی خود دارد، در نهج البلاغهمی‌فرماید: اين دستورى است كه بنده خدا على بن ابى طالب، امير مؤمنان نسبت به اموال شخصى خود، براى خشنودى خدا داده است، تا خداوند به‌واسطه آن او را وارد بهشت کرده، و آسوده‌اش گرداند.... و با كسى كه اين اموال در دست او است شرط مى كنم كه اصل مال را حفظ كرده، تنها از ميوه و درآمدش بخورند و انفاق كنند... و هرگز نهالهاى درخت خرما را نفروشند، تا همه اين سرزمين [يكپارچه] زير درختان خرما قرار گيرد كه راه يافتن در آن دشوار باشد.» شاید علت این امر آن باشد که درخت، نعمتی است الهی که چند روزی در دست ما به امانت سپرده شده است و چنان‌ که گذشتگان، آن را برای ما حفظ و نگهداری نموده‌اند، ما نیز مکلفیم در حفظ آن بکوشیم.

منبع: http://bmki.ir

 



|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


دمنوش اسطوخودوس
پنج شنبه 4 شهريور 1395 ساعت | بازديد : 313 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

دمنوش اسطوخودوس

گیاه لاوندر یا اسطوخودوس یکی از خوشبو ترین گیاهان دارویی در جهان محسوب می‌شود که در مناطق مختلفی از ایران، هند، چین، انگلیس و کانادا به صورت خودرو رشد می‌کند.

یک لیوان آب جوش

یک قاشق چای خوری گلبرگ های خشک شده یا تازه ی اسطوخودوس

طرز تهیه

گلبرگ های اسطوخودوس را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دم بکشد. دمنوش را صاف کنید و اگر خواستید، یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید.

 

برچسب‌ها: دمنوش , اسطوخودوس ,

موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , دم نوش ها , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


خواص تخم شربتی
جمعه 8 مرداد 1395 ساعت | بازديد : 354 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

خواص

v    تخم شربتی برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.

v    در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.

v    با تخم شربتی میزان قند خونتان را تنظیم کنید.

v    تخم شربتی خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.

 


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , گیاهان دارویی , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شیرینی پفکی
یک شنبه 13 تير 1395 ساعت | بازديد : 396 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

مواد لازم

سفیده تخم مرغ 4   عدد

  پودر قند         250 گرم

 نمک              یک هشتم قاشق چایخوری

 

 

توضیح در ادامه مطلب

برچسب‌ها: شیرینی , پفکی , ساده ,


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شیرینی گردویی مینیاتوری
پنج شنبه 14 آبان 1394 ساعت | بازديد : 588 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی

 

آرد

225 گرم

کره

185 گرم

شکر

110 گرم

زرده تخم مرغ

1 عدد

وانیل

نصف قاشق جایخوری

گردوی چرخ شده

50 گرم

پکینگ پودر

1 قاشق غذاخوری

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه

کره نرم شده با وانیل شکروزرده تخم مرغ با همزن برقی بزنید. آرد، پکینک پودر و گردوی چرخ شده را اضافه کنید.

خمیر را در ظرفی قرار داده و نیم ساعت استراحت دهید.

خمیر را به صورت توب های کوچکی در بیاورید و در سینی فر با کاغذ روغنی به فاصله 4 سانتی متر بچینید.

 



|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


خواص طبی کنجد
چهار شنبه 18 شهريور 1394 ساعت | بازديد : 1010 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

 

 

 برای رفع قولنج، کنجد را آسیاب کنید و با سرکه مخلوط کنید و میل کنید

کنجد گرفتگی صدارا ازبین میبرد

کنجد ادرارآور و قاعده آور است

کنجد فشارخون را کاهش می دهد

ضد رماتیسم ، کاهش کلسترول خون

بدن را تقویت می کند

درمان کننده بواسیر است

روغن کنجد سوزش ادرار را رفع می کند

دم کرده ی برگ های کنجد اسهال خونی را برطرف می کند.


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , گیاهان دارویی , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


سرطان
دو شنبه 16 شهريور 1394 ساعت | بازديد : 584 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

 

 

سرطان آنقدر شیوع پیدا کرده که پیرو جوان و کودک و همه را مبتلا کرده است

 

سرطان عبارت از کمبود ویتامین B17

 

هر روز فقط 15 تا 20 عدد خوردن هسته زردآلو کافیست

 

جوانه گندم بخورید  جوانه گندم داروی اعجاب آور ضد سرطان است

 

جوانه گندم منبع غنی اکسیژن مایع و حاوی قویترین ماده ضد سرطان (leatril) است

 

این ماده در هسته سیب هم وجود دارد

پس دیگر نگران سرطان نباشید

 

مانر در کتابی به نام ( مرگ سرطان) موفقیت درمان با   leatril    را بالای 90 درصد بیان کرده است.


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شیرینی کشمشی
دو شنبه 9 شهريور 1394 ساعت | بازديد : 700 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

شیرینی کشمشی

مواد لازم

میزان

خاک قند

400 گرم

آرد

300 گرم

روغن جامد

200 گرم

کشمش

100 گرم

وانیل

به میزان کم

تخم مرغ

3 عدد

طرز تهیه شیرینی کشمشی:

پودر شکر و روغن را باهمزن می زنیم تا سفید شود . سپس تخم مرغ ها را شکسته ، جدا می کنیم و وانیل را با زرده می زنیم .
سفیده آنها را هم جدا می زنیم و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم. یک سینی با کاغذ روغنی آماده نموده ، مواد را در قیف ریخته ، بر روی کاغذ قرار می دهیم و در فری که قبلاً با حرارت 180 – 200 درجه گرم شده ، به مدت 5 دقیقه می گذاریم.

 



|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ذرت (بلال)
جمعه 6 شهريور 1394 ساعت | بازديد : 641 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

 

خواص ذرت

حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظه‌ای دارد

حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین سی است که برای مقابله با بیماری ‌ها مفید است.

 

 

ذرت یک منبع غنی از ویتامین ب 1 است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود،

 

سرشار از ویتامین ب 5 است که به فعالیت‌های فیزیولوژیکی در بدن کمک می‌کند.

برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.

همچنین این مواد (فیبر)، موجب کاهش کلسترول می شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه در میان افراد میانسال و سالمند می شود

کاهش پوسیدگی دندان ، جلوگیری از سرطان

 

جوشانده وسط ذرت درد شکم و معده را از بین می برد .

روغن ذرت برای درمان اگزماو بیماری های پوستی مفید است.

 

 


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , گیاهان دارویی , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


آب درمانی
جمعه 6 شهريور 1394 ساعت | بازديد : 565 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

                                      

                                                 Image result for ‫آب‬‎                              Image result for ‫آب‬‎

 

کاهش استرس با نوشیدن آب

58 درصد بافت مغز را آب تشکیل می دهد.به هنگام تشنگی بدن و مغز برای انجام فعالیت خود دچار استرس می شود.

آب نقش مهمی در تنظیم سیستم عصبی دارد.

خوردن آب باعث کاهش سنگ کلیه می­شود.

خوردن یک لیوان آب قبل از خواب باعث کاهش سکته مغزی و کاهش گرفتگی عضلات می شود.

آب باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشود.

طراوت و جلوگیری از خشکی پوست می شود.


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


سالاد پاستا
پنج شنبه 5 شهريور 1394 ساعت | بازديد : 651 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

سالاد پاستا

o       ماکارونی شکل دار(ترجیحا پاستای سبزیجات)= یک بسته

o       سینه مرغ پخته شده= یک عدد متوسط

o       سیب زمینی= 2عدد متوسط

o       تخم مرغ= 2عدد متوسط

o       هویج= 3عدد

o       ذرت بخار پز شده ویا کنسرو ذرت= 2 الی 3 قاشق سوپ خوری

o       خیار شور نگینی شده=به مقدار دلخواه

o       سس مایونز= 3قاشق غذا خوری

o       نمک و فلفل= به میزان دلخواه

o       آویشن و جعفری خرد شده= به میزان دلخواه

طرز تهيه:

پاستا را به مدت 20 دقیقه در آب میجوشانیم تا نرم شود.
سیب زمینی ، هویچ و تخم مرغ را آب پز کرده پوست میکنیم و نگینی خرد میکنیم.
پس از آبکش کردن پاستا آبکش را چند بار تکان میدهیم تا به هیچ عنوان آب درون آن نماند.سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و درآخر سس و نمک و فلفل و آویشن اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا حرارت از دست بدهد و طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود.

نکته: افرادی که چربی دارند می توانند به جای سس از ماست یا سس های خانگی استفاده کنند.

 


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , آموزش آشپزی , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


گیاه شبدر
یک شنبه 1 شهريور 1394 ساعت | بازديد : 649 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

 

شبدر 

 

Image result for ‫شبدر‬‎

جوانه شبدر بهترین داروی کم خونی

خواص درمانی

  • بهترین در درمان کم خونی و پلاکت پایین
  •  
  • تصفیه کننده ی خون و تنظیم فعالیت های کبدی
  •  
  • درمان گرگرفتگی و بدخلقی ناشی از علائم یائسگی
  •  
  • حاوی مقایدر بسیار کمی کالری و ویتامین‌های A ، C ، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین
  •  
  • آرامبخش اعصاب
  •  
  • مفید در درمان افسردگی
  •  
  • آنتی اکسیدان قوی(ضد سرطان)
  •  
  • مفید در مانع شدن از بروز چین و چروک زودرس در پوست
  •  
  • پیشگیری از پوکی استخوان و بیماری های قلبی

موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , گیاهان دارویی , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


گیاه کرفس
یک شنبه 1 شهريور 1394 ساعت | بازديد : 585 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

گیاهی است علفی، به ارتفاع 20 تا 60 سانتی متر که ساقه ای منشعب دارد .قسمت مورد استفاده این سبزی قسمتهای مختلف آن به ویژه ریشه و برگ آن است . در بسیاری از مناطق ایران از جمله در سیستان ، خوی و بندر عباس می روید.

خواص سبزیجات,خواص کرفس ,خواص دارویی کرفس ,فواید کرفس ,خاصیت کرفس ,کرفس در طب سنتی ,فواید درمانی کرفس ,مضرات کرفس ,فوائد کرفس , کرفس ,طب سنتی ,خواص کرفس ,خواص کرفس جات , خواص کرفس در طب سنتی ,فواید کرفس در طب سنتی

عصارهکرفس به عنوان ملین برای اینکه به روده های خسته و پیر کمک شود ، توصیه می شود که هر روز یک لیوان عصاره کرفس مصرف شود . از این طریق روده به روش طبیعی تخلیه می شود ( برگها را همیشه مصرف کنید )
کرفس مواد مضر را دفع می کند

کرفس کلیه و مثانه را تمیز می کند . از تولید سنگ کلیه و مثانه جلوگیری می کند و ملین است دانشمندان بر این عقیده اند که کرفس بهترین ماده غذایی است برای عفونت مجاری ادرار و اسید اوریک بالا از طریق تمیز کردن کلیه و مجاری ادرار. ترپین ماده معطرکرفس که مانع ماندن سنگ کلیه در مجاری ادرار و یا آلودگی میکروبی و درد می شود .
علاوه بر آن پتاسیم در غده و تنه آن جریان ادرار را تحریک و
کلیه و مثانه را تمیز می کند. بیش ازهمه برای بیماران نقرسی مفید است . زیرا در خون این افراد اسید اوریک با غلظت بالا غالباً دیده می شود . روغن اتری که درکرفس وجود دارد باعث گشاد شدن مجاری کلیه می شود بطوریکه اسید اوریک بهتر دفع میگردد. آلودگی میکربی ضعیف درروده نیز در اثر ترپین از بین می رود .کرفس باعث تحریک شدیدتر روده شده و سایر ناراحتی هایی از این قبیل دراثر خوردن کرفس بهبود می یابند .

کرفس بوی بد دهان‌ را ازبین می برد

تجربه نشان داده است که یک وعده غذا ی
کرفس دار بوی بد دهان‌ را از بین می برد. عصاره کرفس به عنوان ملین
برای اینکه به
روده های خسته و پیر کمک شود ، توصیه می شود که هر روز یک لیوان عصاره کرفس مصرف شود . از این طریق روده به روش طبیعی تخلیه می شود ( برگها را همیشه مصرف کنید ). از دیگر خواص کرفس می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تقویت کننده
معده
- تقویت کننده اعصاب
-آب
کرفس خام درمان خوبی برای گرفتگی صداست .

برچسب‌ها: کرفس , خاصیت , عصاره , lonetree , ,

موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , گیاهان دارویی , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ته چین
پنج شنبه 22 مرداد 1394 ساعت | بازديد : 940 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

 

ته چین مرغ با قارچ, طرز تهیه ته چین مرغ با قارچ, نحوه پخت ته چین مرغ با قارچ,انواع پلو و چلو

ته چین دنده: یک غذای مردانه

مواد لازم برای 4 نفر

  •   برنج: 4 پیمانه، خیس کرده
  •  دنده گوسفند: 800 گرم، خرد شده
  •  پیاز متوسط: یک عدد، چهارقاچ
  •  سیر: 2 حبه
  •  زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  •  ماست خامه‌ای: 150 گرم
  •  زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  •  زعفران دم‌کرده: یک‌چهارم پیمانه
  •  روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه

دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و دنده را 5 دقیقه در‌ آن تفت دهید، سپس زردچوبه را با پیاز و سیر اضافه کرده و پس از 3 دقیقه 2 پیمانه آب‌جوش اضافه کرده و با در بسته روی شعله ملایم 2 ساعت آن را بپزید.4 لیتر آب را با 4 قاشق غذاخوری نمک در یک قابلمه به جوش بیاورید، سپس برنج را در آن بریزید و حدود  10 دقیقه بجوشانید تا مغز آن نرم شود، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.زرده‌ها را در یک کاسه بزرگ بزنید تا یکدست شود، سپس ماست و زعفران را با آن مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. دنده‌ها را در مایه ته‌چین بخوابانید و به خوبی مخلوط کنید.روغن باقیمانده را در یک قابلمه متوسط داغ کرده و یک لایه برنج کف آن ریخته و صاف کنید. مایه دنده را روی آن ریخته و صاف کنید و باقیمانده برنج را روی آن بریزید و ته‌چین را 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

ته چین مرغ با قارچ

 

مواد لازم برای چهار نفر :

برنج 500 گرم 
 سینه مرغ 1 عدد
  قارچ  200 گرم 
 تخم مرغ 1 عدد 
ماست 2 پیمانه 
زرده تخم مرغ 2 عدد 
پیاز یک عدد
زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

برنج را به مرحله آبکش کرده کنار می‌گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده، پخته و سپس آن را ریش ریش می‌ نماییم. قارچ‌‌ها را خرد نموده و کمی تفت می‌دهیم.

 

در ظرف جداگانه تخم‌مرغ و زرده‌‌ها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط می‌نماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

 

کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن می‌کنیم. قارچ ها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم، در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را می‌ریزیم. قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز می‌گذاریم تا بپزد.


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


مراحل فعال‌سازی نیم‌فاصله در نرم‌افزار Word
چهار شنبه 21 مرداد 1394 ساعت | بازديد : 735 | نويسنده : رامین | ( نظرات )

مراحل فعال‌سازی نیم‌فاصله در نرم‌افزار Word

نرم‌افزار Word2007 یا Word2010 را باز و سپس مراحل زیر را به ترتیب اجرا کنید.

1- ابتدا  بر روی نوار Insert کلیک کرده و سپس در انتهای نوار، گزینه Symbol را انتخاب نمایید.

 


2-  پس از باز شدن گزینه‌های Symbol بر روی گزینه More Symbols کلیک کنید.

                    

3-  در پنجره Symbol بر روی زبانه‌ی Special Characters کلیک نمایید.

 

4 و 5- مطابق شکل4، گزینه‌ی No-Width Optional Break را انتخاب و بر روی کلید Shortcut Key کلیک نمایید. در پنجره جدید بر روی نوار  Press new shortcut key کلیک کرده و کلید ترکیبی  Ctrl+Space را به این صورت که ابتدا کلید Ctrl  و سپس کلید Space را فشار دهید. سپس بر روی  Assign کلیک و در انتها پنجره مربوطه را  Close نمایید.

 

پایان.


موضوعات مرتبط: علمی-آموزشی , , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

موضوعات
تبادل لينک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تک درخت و آدرس lonetree.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سايت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 777
:: کل نظرات : 19

آمار کاربران

:: افراد آنلاين : 1
:: تعداد اعضا : 10

کاربران آنلاين


آمار بازديد

:: بازديد امروز : 244
:: بارديد ديروز : 7
:: بازديد هفته : 303
:: بازديد ماه : 2943
:: بازديد سال : 71245
:: بازديد کلي : 331627
منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری