|
سه شنبه 23 شهريور 1395 ساعت |
بازديد : 243 |
نويسنده :
ارشیا
| ( نظرات 0 )
|
مواد لازم
کره آب شده 1 فنجان
شکر 1/5 فنجان
آرد 2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه در قسمت ادامه مطلب
|
امتياز مطلب : 5
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1
|
جمعه 12 شهريور 1395 ساعت |
بازديد : 388 |
نويسنده :
ارشیا
| ( نظرات 0 )
|
مواد لازم
آرد 4 و 1/4 لیوان
شیر ولرم 1 لیوان
آب ولرم 1/4 لیوان
کره 100 گرم
خمیر مایه 4 قاشق چایخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
پودر قند 1 لیوان
کره 50 گرم
شیر پر چرب یا خامه 1/2 لیوان
شکلات تلخ 80 گرم
عسل 1 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل مقداری
طرز تهیه در قسمت ادامه مطالب می باشد
|
امتياز مطلب : 2
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1
|
یک شنبه 13 تير 1395 ساعت |
بازديد : 428 |
نويسنده :
ارشیا
| ( نظرات 0 )
|
مواد لازم
سفیده تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 250 گرم
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
توضیح در ادامه مطلب
|
امتياز مطلب : 6
|
تعداد امتيازدهندگان : 2
|
مجموع امتياز : 2
|
پنج شنبه 14 آبان 1394 ساعت |
بازديد : 624 |
نويسنده :
ارشیا
| ( نظرات 0 )
|
مواد لازم برای تهیه شیرینی
آرد
|
225 گرم
|
کره
|
185 گرم
|
شکر
|
110 گرم
|
زرده تخم مرغ
|
1 عدد
|
وانیل
|
نصف قاشق جایخوری
|
گردوی چرخ شده
|
50 گرم
|
پکینگ پودر
|
1 قاشق غذاخوری
|
طرز تهیه
کره نرم شده با وانیل شکروزرده تخم مرغ با همزن برقی بزنید. آرد، پکینک پودر و گردوی چرخ شده را اضافه کنید.
خمیر را در ظرفی قرار داده و نیم ساعت استراحت دهید.
خمیر را به صورت توب های کوچکی در بیاورید و در سینی فر با کاغذ روغنی به فاصله 4 سانتی متر بچینید.
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0
|
دو شنبه 9 شهريور 1394 ساعت |
بازديد : 734 |
نويسنده :
ارشیا
| ( نظرات 0 )
|
شیرینی کشمشی
مواد لازم
|
میزان
|
خاک قند
|
400 گرم
|
آرد
|
300 گرم
|
روغن جامد
|
200 گرم
|
کشمش
|
100 گرم
|
وانیل
|
به میزان کم
|
تخم مرغ
|
3 عدد
|
طرز تهیه شیرینی کشمشی:
پودر شکر و روغن را باهمزن می زنیم تا سفید شود . سپس تخم مرغ ها را شکسته ، جدا می کنیم و وانیل را با زرده می زنیم .
سفیده آنها را هم جدا می زنیم و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم. یک سینی با کاغذ روغنی آماده نموده ، مواد را در قیف ریخته ، بر روی کاغذ قرار می دهیم و در فری که قبلاً با حرارت 180 – 200 درجه گرم شده ، به مدت 5 دقیقه می گذاریم.
|
امتياز مطلب : 4
|
تعداد امتيازدهندگان : 1
|
مجموع امتياز : 1
|
چهار شنبه 28 مرداد 1394 ساعت |
بازديد : 768 |
نويسنده :
ارشیا
| ( نظرات 0 )
|
شیرینی نخودی
مواد لازم :
آرد نخودچی: یک کیلوگرم
پودرفند: نیم کیلوگرم
روغن جامد: 600 گرم
v روش تهیه :
خاک قند و روغن را مخلوط کرده تا نرم و یکدست شود.
آرد را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند.
خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت میدهیم.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر را قالب زده و در فر به مدت 20 دقیقه بپزد.
|
امتياز مطلب : 5
|
تعداد امتيازدهندگان : 2
|
مجموع امتياز : 2
|
چهار شنبه 28 مرداد 1394 ساعت |
بازديد : 759 |
نويسنده :
ارشیا
| ( نظرات 0 )
|
شیرینی نارگیلی
ترتیب
|
نام مادهٔ غذایی
|
مقدار
|
۱
|
سفیده تخم مرغ
|
۲ عدد
|
۲
|
پودر قند یا شکر
|
۱۰۰ گرم
|
۳
|
آبلیمو
|
نصف قاشق چایخوری
|
۴
|
پودر نارگیل
|
۷۵ گرم
|
طرز تهیه:
سفیدههای تخم مرغ را شروع به زدن میکنیم و هنگامی که مقداری که کف کرد پودر قند را در چند مرحله به سفیده اضافه کرده و بهم میزنیم بعد آبلیمو را هم به آن اضافه میکنیم. آنقدر همزدن را ادامه میدهیم که وقتی ظرف را برمی گردانیم، سفیده نریزد. پودر نارگیل را به سفیده اضافه میکنیم.
برای این شیرینی به قیف نیاز داریم. از مواد داخل قیف ریخته و آن را به صورت شکوفههای کوچکی روی کاغذ روغنی در سینی فر میریزیم.
برای تزیین شیرینی از خلال پسته استفاده میشود. درجه فر را روی ۱۷۰-۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت میگذاریم و مدت حداکثر یک ربع تا ده دقیقه میگذاریم در فر بپزد.
نکته: روی شیرینی بهتر است تیره نشود. به محض اینکه کف شیرینیها طلایی شد، آن را برداشته و بعد از اینکه سرد شد، در ظرف مورد نظر میچینیم. بجای آبلیمو می توان از جوهرلیمو استفاده کرد.
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0
|
جمعه 23 مرداد 1394 ساعت |
بازديد : 681 |
نويسنده :
ارشیا
| ( نظرات 0 )
|
شیرینی پسته ای
مواد لازم:
کره 150 گرم
پودرشکر 50 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری
آرد 220 گرم ( آرد شیرینی)
هل یک دوم قاشق چایخوری
بادام برشته 60 گرم
پسته آسیاب شده 60 گرم
پسته دونیم کرده برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا کره را در ظرفی ریخته و با همزن می زنیم سپس پودر شکر را به آن اضافه می کنیم.
بعد آب را اضافه کرده و هل و آرد راباهم مخلوط کرده و به مواد می افزاییم و در آخر بادام و پسته را اضافه میکنیم زیاد همزدن مواد باعث سفتی می شود.
شیرینی ها را به شکل دلخواه در می آوریم.
دمای فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0
|
|
|