شیری نارگیلی
گلچین اشعار ناب، مطالب عمومی، علمی و آموزشی
شیری نارگیلی
چهار شنبه 28 مرداد 1394 ساعت | بازديد : 730 | نويسنده : ارشیا | ( نظرات )

شیرینی نارگیلی

 

 

ترتیب

نام مادهٔ غذایی

مقدار

۱

سفیده تخم مرغ

۲ عدد

۲

پودر قند یا شکر

۱۰۰ گرم

۳

آبلیمو

نصف قاشق چایخوری

۴

پودر نارگیل

۷۵ گرم

طرز تهیه:

*    سفیده‌های تخم مرغ را شروع به زدن می‌کنیم و هنگامی که مقداری که کف کرد پودر قند را در چند مرحله به سفیده اضافه کرده و بهم می‌زنیم بعد آبلیمو را هم به آن اضافه می‌کنیم. آنقدر همزدن را ادامه می‌دهیم که وقتی ظرف را برمی گردانیم، سفیده نریزد. پودر نارگیل را به سفیده اضافه می‌کنیم.

*     برای این شیرینی به قیف نیاز داریم. از مواد داخل قیف ریخته و آن را به صورت شکوفه‌های کوچکی روی کاغذ روغنی در سینی فر می‌ریزیم.

*    برای تزیین شیرینی از خلال پسته استفاده می‌شود. درجه فر را روی ۱۷۰-۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت می‌گذاریم و مدت حداکثر یک ربع  تا ده دقیقه می‌گذاریم در فر بپزد.

نکته: روی شیرینی بهتر است تیره نشود. به محض اینکه کف شیرینی‌ها طلایی شد، آن را برداشته و بعد از اینکه سرد شد، در ظرف مورد نظر می‌چینیم. بجای آبلیمو می توان از جوهرلیمو استفاده کرد.

 




موضوعات مرتبط: , ,

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


مطالب مرتبط با اين پست
مي توانيد ديدگاه خود را بنويسيد


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
تبادل لينک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تک درخت و آدرس lonetree.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سايت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 777
:: کل نظرات : 19

آمار کاربران

:: افراد آنلاين : 1
:: تعداد اعضا : 10

کاربران آنلاين


آمار بازديد

:: بازديد امروز : 449
:: بارديد ديروز : 567
:: بازديد هفته : 10946
:: بازديد ماه : 24225
:: بازديد سال : 92527
:: بازديد کلي : 352909
منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری